Babagan awake dhewe

Asaf

Medico Industries & Trade Co., Ltd. utamané menehi hasil karo Penyetor medical, peralatan rumah sakit, furniture rumah sakit lan ing.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing baris iki, kita aran luwih manteb kanggo ngawula produk kualitas kita klien karo kawruh kita profesional. Menapa malih dibangun fasilitas produksi dhewe, sistem jaminan kualitas lan milih kanthi teliti dikontrak manufaktur, asil ing kemampuan kanggo nyedhiyani pelanggan kita layanan lengkap.

Kita bisa ing ISO systerm lan paling kita produk CE certified. We are looking nerusake kanggo nuduhake produk kualitas karo kabeh wong ing saindhenging donya.



WhatsApp Online Chat !