за нас

Асаф

Медицинско индустрија и трговија копродукции, Ltd, главно, се занимаваат со медицинска опрема, медицинска опрема, болнички мебел и така натаму.

Со повеќе од 20 години искуство во оваа линија, ние се чувствуваат посигурни да им служи на нашите клиенти квалитетни производи со нашите професионални знаења. Згора на тоа ние се постави нашите сопствени производствени капацитети, квалитетот на системот и внимателно избрани договор производители, што резултира во способност да обезбедиме на нашите клиенти заврши услуги.

Ние работиме според ISO systerm и повеќето наши производи се CE сертификат. Ние сме во потрага очекуваме да ги споделиме нашите квалитетни производи со сите луѓе од целиот свет.WhatsApp Online Chat !