Rreth nesh

Asaf

Medico Industries & Trade Co, Ltd kryesisht kanë të bëjnë me furnizime mjekësore, pajisje spitalore, furnitures spital dhe kështu me radhë.

Me më shumë se 20 vjet eksperiencë në këtë linjë, ne ndjehemi më të sigurt për të shërbyer klientëve produktet tona të cilësisë me njohuritë tona profesionale. Për më tepër ne kemi ngritur objektet tona të prodhimit, sistemit të sigurimit të cilësisë dhe të zgjedhur me kujdes kontraktuar prodhuesit, duke rezultuar në aftësinë për të siguruar klientët tanë shërbime të plota.

Ne punojmë në bazë të ISO systerm dhe shumica e produkteve tona janë të certifikuara CE. Ne po shohim përpara për ndarjen e cilësinë e produkteve tona me të gjithë njerëzit në mbarë botën.WhatsApp Online Chat !