Tentang Kami

asaf

Medico Industri & Trade Co., Ltd. utamana nungkulan suplai médis, alat-alat rumah sakit, furnitures rumah sakit jeung saterusna.

Kalayan leuwih ti 20 taun pangalaman dina garis ieu, kami ngarasa leuwih percaya diri ngawula produk kualitas klien kami kalawan kanyaho profésional urang. Leuwih ti éta urang nyetél fasilitas produksi urang sorangan, sistem jaminan kualitas tur dipilih taliti kaserang pabrik, hasilna kamampuhan pikeun nyadiakeun konsumén urang jasa lengkep.

Urang damel dina ISO systerm na paling produk urang anu CE Certified. Kami néangan maju ka babagi produk kualitas urang jeung sakabeh jalma di sakuliah dunya.



WhatsApp Online Chat !