Disposable nyeuseup pipah - Cina Medico Industri & Trade

Disposable nyeuseup pipah

Pondok Description:

Bahan: PVC ngajadikeun steril: ku EO F6-F24 50cm


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan: PVC
    ngajadikeun steril: ku EO F6-F24 50cm


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !